Export

Fokus på exportmarknad!

Ni undrar säkert vad det är vi verkligen sysslar med på dagarna. Många har fått det hela med marknadsföring helt om bakfoten. Det är inte alls bara en massa flashiga mingel fester med Blondinbella som bordskamrat som står på schemat. Självklart skadar det inte att gå på Berns och dricka Cristal, men våra liv kretsar mest runt siffror och att analysera dessa siffror. Vårat jobb är att hjälpa våra kunder öka deras konverteringschanser, vilket vi gör tack vare våra många fantastiska verktyg. Dessa verktyg gör det möjligt för våra kunder att att synas på det geografiska platser där deras synlighet är optimal. Detta är perfekt för den alltid expanderande exportmarknaden. Tack vare Google, Facebook och Instagrams utveckling har vår marknadsföring av export företag fördubblats på bara ett par år. Detta är speciellt tack vare att vi nu kan segmentera ålder, kön men även geografisk platsinriktning – vilket verkligen bidrar till ökad konvertering för våra kunder inom exportmarknad. Vi riktar in oss på det länder där våra kunder statistiskt enligt våra noggranna analyser har störst chans till positiv avkastning. Alltså så dom kan tjäna så mycket pengar som möjligt eller på annat sätt åstadkomma det resultat de är ute efter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *