Reda sig själv

En av fördelarna med att jobba på en redaktion är att man tidigt får reda på alla växande och roliga trender som dyker upp på marknaden, ofta innan det slår igenom helt och priserna sticker iväg. En färsk en, är att det har tydligen blivit väldigt populärt att göra eget snus. Man kan till och med göra så att snuset har olika smaker och då man gör det själv blir det betydligt billigare än när man köper det färdigt och en bonus är att man får mer av det svarta guldet. Med tanke på hur mycket snus jag och kollegorna går igenom på en vecka, kommer jag definitivt framföra detta till grabbarna på fredagsmötet. Tänk vilka följder hipstertrenden har haft på vårat moderna samhälle. Helt plötsligt ska vi börja tillverkar allt ifrån grunden igen, gärna äta ekologisk eller ännu bättre gro grönsakerna själv hemma på balkongen och återanvända allt ifrån kläder till möbler. Självklart är detta jätte bra framsteg för världen, bara rätt svårt för en It-nörd som jag att sätt tänderna i. Bara tanken av en hel dag utan min dator framför mig är rätt långsökt & orimlig för att vara ärlig. Jag läste dessutom att man nu kan tillverka sin egen Cider hemma. Jag visste att man kunde tillverka öl och vin hemma, det kommer jag väl ihåg farsan gjorde på 80-talet, är dock rätt så säker han inte lyckades något vidare. Men nu kan man tydligen även tillverka sin egen Cider och det finns flera olika smaker att välja mellan.

Det var en kollega som skickade länken till PGWs hemsida till mig. Herre vilket sortiment dom har det är som ett smörgåsbord för den kostnadsmedvetna brukaren av livets goda! Enligt beskrivningen på hemsidan så ska det inte vara särskilt svårt heller, och allt som man behöver för att kunna tillverka det Cider hemma finns på hemsida. Vilket är helt perfekt med tanke hur svag jag för just Cider, och på deras hemsida har dom dessutom flera olika smaker, allt ifrån Hallon & Lime och Hallon & Mango. Vilken tur, nu är sommarkvällarna räddade. Jag tror trots allt att jag börjar med Mangrove Jack’s Jordgubb & Päron smak. Nu får vi bara hoppas att mitt paket på posten kommer fram snabbt som bara den. Tålamod är inte min starkaste sida, vilket är varför jag oftast låter frugan sköta det mesta som har med att handla saker att göra, vilket hon mer än gärna gör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *