Ta betalt på rätt sätt

Då vi nyligen har börjat erbjuda frilansassistans som verksamhetsutveckling , är vi nu i behov av en betalningslösning till kontoret. På så sätt slipper våran ekonomiavdelning bli överbelastade av alla fakturor som dom behöver skicka ut och hålla koll på. Helst vill vi hitta ett system som automatiskt bokför transaktionerna för att göra det ännu enklare. Frilanstjänsten som vi erbjuder är ett nytt påhitt på vårat företag. Vi tilldelas 70% jobb, det resterande 30% har vi friheten att hyra ut våra tjänster emot att företaget tar ett arvode. Men det är fortfarande ett väldigt smart sätt för oss anställda att kunna kontrollera våra timmar och på samma gång våran inkomst. Jag fick uppdraget att hitta en smart betalningslösning till kontoret och det tog inte lång tid av sökande innan jag hittade ett alternativ jag ska framföra till chefen. När jag sökte efter kassasystem Göteborg hittade jag JobOffice, som har en komplett lösning för företag. Man kan dessutom hyra kortportalen månadsvis eller längre för en billigare kostnad,vilket passar oss just nu då denna tjänst fortfarande är i testfasen.

Efter ett snabbt möte med chefen är kassasystemet nu beställt och dessutom hade vi turen att JobOffice hade ett tillfälligt erbjudande, så vi kommer få en kostnadsfri installation och pedagogisk utbildning på köpet. Så inom ett par dagar kommer allt på posten. Det kommer bli spännande att se hur det kommer fungera. Jag läste på recensioner om kassasystemet och det var väldigt positivt.

Nu ska jag och Saga ta oss en promenad och sedan gå och luncha på vårat stammisställe. Det är ett litet café som har en uteservering där dom tillåter hundar. Varenda gång vi går dit springer en i personalen alltid ut med ett hundkex och en vattenskål. Jag brukar knappt hinna beställa innan dom frågar vad om jag ska ha det vanliga med en ramlösa citrus. Vilket jag självklart ska ha! Man är inget om inte konsekvent.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *